Lysakerelva Andeløp 2019

Vinnerne er lagt inn etter løpet. Resten av teksten er fra introduksjonen av løpet. Vinnere er:
1. pr Cathrine Hornemann
2. pr Remi Traverso
3. pr Jakob Sætrom
4. pr Viggo Westbye

Lilleaker Lions arrangerer Lysakerelva Andeløp lørdag 7. september kl 1600. Løpet arrangeres for sjette gang og går i lokale historiske omgivelser.
Base for løpet er området mellom Jernbanebroa og Ruinen som ligger i nærheten av Statkraft. Her holder speaker-tjenesten til, og det blir kiosksalg og aktiviteter for de minste barna. Erfaringsmessig vil vannføringen i Lysakerelva variere, og start og mål vil bli tilpasset etter vannføringen. Det er gangveier i området som gjør at det er enkelt å følge løpet underveis. Bildet ovenfor er fra fjorårets start og viser endene i ferd med å posisjonere seg.

Loddsalg for deltagelse i Andeløpet skjer på denne måten:
Hver enkelt and har sitt spesifikke nummer. Nummeret på en kjøpt loddseddel samsvarer med nummeret på en and. Kjøper av lodd får sitt/sine loddnummer som bevis. Det er fellesstart, og den anden som kommer først i mål vinner hovedpremien. Endene forblir Lilleaker Lions sin eiendom, og de oppbevares av Lions både før og etter løpet.
Pris per lodd er kr 100.-

Premier:
De fire første endene i mål premieres med:
1.premie er gavekort til en verdi av kr 15.000.-
2.premie er gavekort til en verdi av kr 8.000.-
3.premie er gavekort til en verdi av kr 5.000.-
4.premie er gavekort til en verdi av kr 2.000.-

Salg av lodd:
• Lodd kan bestilles ved bruk av VIPPS til Lilleaker Lions / 11463. Oppgi navn, adresse og beløp. Skriv inn tekst: Kjøp Andeløp
• Lodd vil bli solgt på CC Vest følgende lørdager: 25.5 – 15.6 – 22.6 – 17.8 – 24.8 – 31.8 og på løpsdagen 7.9

Vi takker våre sponsorer: