Lilleaker musikkfestival

Music Event 2013Suksessen med Lilleaker Musikkfestival ved Kaktus mat og vinhus på Lilleaker fortsetter for 8. året på rad. Arrangementet er et samarbeid mellom Lilleaker Storband, Lilleaker Lions, Lilleaker Janitsjar, Lilleaker Musikkollektiv, Stoppestedet/Oslo kulturskole og Kaktus mat og vinhus.
”Det er viktig å understreke at dette er en dugnad hvor alle korps og band stiller opp og gjør en innsats, og at næringslivet på Lilleaker sponser arrangementet slik at det lar seg gjennomføre. I år har vi også fått støtte av Bydel Ullern og det er vi glade for!” sier Harald Nesset, primus motor for arrangementet.
I år er det ca. 200 musikanter på scenen den 13. juni fra kl. 14.00 – 23.15! Nytt av året er at i år er også Lilleaker Skoles musikkorps, Lilleaker skolekor og band fra kulturskolen Stoppestedet med. I tillegg har arrangørene vært så heldige å få med Hanne Sørvaag med band og Trond Granlund med band til å toppe arrangementet! «Dette bare viser den store interessen for musikk vi har i vår bydel», understreker Nesset.
Det er vanligvis mellom 550 og 600 personer innom arrangementet, og det er meget bra! Så Lilleaker Musikkfestival har allerede rukket å bli en flott tradisjon på Lilleaker og Ullern. Dette er en folkefest hvor tilhørerne kan nyte mat og drikke fra Kaktus samtidig med variert og flott musikk fra den store scenen, mens de selv sitter tørt og godt i de store teltene som blir satt opp.
Så merk datoen 13. juni fra klokken 14.00 til 23.15, for da skal det svinge på Lilleaker!
I år vil Lions Lilleaker Lions selge lodd til det store andeløpet i Lysakerelven som finner sted 5. september. Fjorårets andeløp var veldig vellykket, og nå som det er blitt kjent håper Lilleaker Lions på enda flere deltakere. Inntekten fra dette arrangementet går til humanitært arbeid. Forhåndsomtale vil bli lagt ut på vår nettside.
Møt opp, og ta med venner, naboer og kjente, for dette blir en minneverdig kveld for alle som kommer på Lilleaker Musikkfestival denne kvelden!