Hilde Christine Hansen

Hilde C forteller: I mange år har jeg jobbet etter to spørsmål: Hva ønsker vi å fortelle? Hvordan kan vi fortelle dette best mulig – visuelt?
Jeg begynte som fotograf og journalist i lokalavisa som attenåring og flyttet som 30-åring til Gøteborg for å bygge opp en helt ny tv-serie fra scratch på SVT Väst Gøteborg som billedprodusent, en lederstilling jeg allerede hadde hatt i seks år. Jeg visualiserte manuset og skapte de stemninger og atmosfærer som regissøren ønsket å formidle.
Så gikk jeg i veggen! Jeg oppdaget at det var få plasser i det offentlige rom som ga meg energi når jeg trengte det som mest. Bybildet var det samme, men behovet var blitt annerledes! Dette ble starten på en ny utdannelse og interesse for meg, både for omgivelser og miljø, men også for alt det mennesket er – og rommer. Jeg er opptatt av viktigheten av å utrykke det som naturlig gir oss energi.
På fritiden trener jeg en del zhineng qigong. For meg er kunsten og qigongen to sider av samme sak; en inngang til visdom og en større forståelse av livet!