Else-Berit Rennesund

Fargene er svært viktig for meg. Farger er magiske, og det er spennende å oppleve hvordan de påvirker hverandre og forandrer seg i forskjellige sammenhenger. Jeg leter for å finne det for meg optimale fargeuttrykket i hvert bilde jeg lager. Jeg maler lag på lag, skraper og risser i våt maling for å få frem forskjellige strukturer, leter etter ting som oppstår og som jeg kan ta vare på og bygge videre på. Jeg vil ha harmoni, samtidig som jeg ønsker overraskelser og spenning og at det skal være en form for lekenhet i bildet. Jeg prøver å skape gjennomskinnelighet i deler av bildet og bevegelse ved hjelp av linjer som jeg lager på forskjellige måter. Jeg arbeider med et bilde helt til jeg kjenner at det har noe å fortelle meg, har et uttrykk som gir meg noe, gjør meg nysgjerrig og skaper assosiasjoner, ofte til naturopplevelser. Jeg vil at bildet skal være slik at man stadig finner nye ting og sammenhenger når man ser på det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Else-Berit R Kunst2 Else-Berit R Kunst1